Menu Sluiten

Overzicht Behandeling Leiderschap Angsten

Het is mijn prioriteit om jou te helpen je te bevrijden van je angsten. Stuur me een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Praktijk voor hypnotherapie & mentorship

Angst therapie voor een vrij leven

Maak van hypnotherapie je nieuwe therapie keuze voor de behandeling van angsten.

Waarom hypnotherapie?

Omdat dit het meest effectief is aldus American Health Magazine in een grootschalig onderzoek naar therapieën. Hypnotherapie is veilig, doelgericht en effectief op korte en lange termijn. En het is niet moeilijk of zwaar. Het vergt enkel 100% inzet om te willen veranderen. Ik begeleid je stap voor stap van start tot transformatie, ruimschoots bewezen door vele cliënten die jou reeds voor gingen.

Heb jij ook….

  • Last van een belemmerende angst?
  • Van alles geprobeerd wat niet heeft geholpen?
  • Geen zin en tijd voor langdurige therapie?
  • Het gevoel dat niemand jouw probleem echt serieus neemt of snapt?

Wil jij liever….

  • Een professional die voor je klaar staat
  • Echte resultaten die merkbaar zijn
  • Korte trajecten die effectief werken
  • Iemand die naar je luistert en je helpt

Waar wacht je nog op? Neem contact op en laat mij je helpen!

Trajecten en aanbod

Mijn naam is Sylvia Verburgt en ik weet dat hypnose werkt: Hypnotherapie heeft mij bevrijd van mijn jarenlange ballonnen angst! (en nog veel meer…).

Benieuwd naar mijn verhaal? Klik hier en lees snel verder!

92446829244682

More info

tags: Angst Therapie – Begeleiding In Ondernemerschap – Behandeling Angsten – Behandeling Leiderschap Angsten – Diensten Behandeling Leiderschap Angsten – 

Wenst u meer info over overzicht behandeling leiderschap angsten kijk dan vlug op https://hypnosewerkt.com | Overzicht Behandeling Leiderschap Angsten

Angsten | Fobieën | Behandeling Angsten | Hypnotherapie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Overzicht behandeling leiderschap angsten

home ouders en kinderen angst overwinnen als alles verandert klein onderhoud over barbara more overwin je angsten overwin je angsten waarom slaagt iedereen erin en ik niet hoe doen ze het waarom kan ik niet gewoon quotdoenquot en quotzijnquot je weet het wel maar toch lukt het niet overzicht behandeling leiderschap angsten raming aanvragen Misschien heb je een blokkerende angst tijdens je examens. Misschien heb je net een kindje gekregen en voel je je vreselijk onzeker. Misschien voel je je vanbinnen zo onzeker dat je naar instant voldoening grijpt en zo in een vicieuze cirkel komt waar je niet uit geraakt. Misschien kan je helemaal niet verklaren waarom je down bent inspiratieloos niet je normale enthousiaste zelf. Misschien modder je maar wat aan en wil je wel veel maar weet je niet wat. Overwin je angsten door samen te ontdekken wat je precies bang maakt samen een oplossing te vinden voor dat plots wel overkomelijke probleem en je te laten begeleiden terwijl je je die oplossing eigen maakt tot je je bete.

marijke lens psycholoog hypnotherapeut meer home psychotherapieeumln hypnotherapie workshops praktisch shop angsten en fobien tot sessies in tot sessies pakken we je angst of fobie aan. Een fobie kan gaan om hoogtevrees spinnenangst angst om te spreken in groep … Een angst kan ook algemener zijn zoals sociale angst faalangst … In een eerste sessie bekijken we je angsten hoe deze zich uiten de redenen waarom je angsten vertoont en de manieren waarop je hier in het verleden mee bent omgegaan. Je gaat al een eerste keer in hypnose om te leren jezelf tot rust te brengen en dan kan je thuis al onmiddellijk aan de slag. In een tweede sessie bekijken we onder hypnose de situaties waarin je angsten tot uiting komen De diversiteit van overzicht behandeling leiderschap angsten Je leert jezelf dan herprogrammeren waardoor je in eenzelfde situatie heel anders zal reageren. Verder maak je een connectie met je angst zodat het gevoel op zich minder bedreigend wordt. In een derde sessie werken.

Sterke info over Overzicht behandeling leiderschap angsten

wat anderen zeggen start diensten neurolinguistisch programmeren nlp reiki wat anderen zeggen praktijk en tarieven over mij start diensten neurolinguistisch programmeren nlp reiki wat anderen zeggen praktijk en tarieven over mij more more child wat anderen zeggen enkele maanden geleden ben ik gecrasht uitgevallen of hoe je zoiets ook noemt. De eerste twee maanden was ik in begeleiding bij een psycholoog die me goed heeft geholpen om het diepe verdriet te verwerken maar ik voelde dat hij me niet tot de kern van mijn probleem kon brengen waarom was mij dit overkomen en vooral hoe zal ik dit kunnen vermijden in de toekomst op een avond hoorde ik walter vertellen over nlp en ik besloot om het te proberen. Ik heb een intakegesprek gehad en drie sessies nlp en het heeft me ontzettend geholpen. Ik had vroeger al veel gelezen rond geweldloze comm.